Som ett led i friskvårdsverksamheten erbjuder numera allt fler företag sina anställda en möjlighet att återkommande få 20-minuters energimassage-behandling på arbetsplatsen. Energimassage ger både en avslappnande och uppiggande effekt. Efter behandlingen känner du dig pigg, energisk och i balans. Verkan kan vara i flera dygn!

 

 


Varifrån kommer energimassage?


Energimassage är traditionell japansk massage som bygger på akupunktursystemet. Akupunktur grundar sig på att det i kroppen cirkulerar energier som följer vissa kanaler, s.k meridianer. Ofta har vi i vardagslivet tillgång till för lite eller för långsamma energier.


 

Vad är energimassage bra för?


  • Den sätter fart på kroppens energiflöden.
  • Blodcirkulationen stimuleras.
  • Genomblödningen i musklerna ökar och lymfsystemet aktiveras .


Alla har nytta av behandlingen, speciellt välgörande är den för dig som har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också ditt kroppsmedvetande!


 

Hur går det till?


När du får energimassage sitter du i en speciell stol framåtlutad i en avslappnad ställning. Massören arbetar med att ganska snabbt trycka på olika akupunkturpunkter enligt ett visst mönster. I energimassagen ingår också töjningar och skakningar. Vissa punkter kan göra lite ont och det kan då betyda att energin är blockerad i dessa punkter. Det är då gynnsamt att energin och cirkulationen, genom trycket, börjar cirkulera igen.
 

Låter det intressant?

Boka tid för massage via telefon eller mail!

0706817188

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.